Gezinshuis

In ons gezinshuis in Chitagong dat in 2012 gestart is, zijn inmiddels zes meisjes in de leeftijd van 5 tot 11 jaar. Zij staan onder leiding van onze coach Sumki die hierbij overdag geassisteerd wordt door een buya, een huishoduelijke hulp.

In 2012 hebben de meisjes van 5 jaar en ouder allemaal bijles gehad zodat ze per 10-01-2013 zonder al te veel problemen naar school te konden! Inmiddels gaan vier meisjes naar school! De jongste gaat in 2014, evenals het meisje Tanjina dat in augustus 2013 bij ons gekomen is. Ook nu krijgen ze nog bijles om hun leerachterstand weg te werken.

Sponsor een meisje vanaf € 25,00 per maand. Zij krijgt hiervoor dagelijkse opvang en begeleiding en natuurlijk onderdak, eten, kleding, scholing, en alles wat kinderen nog meer nodig hebben, kortom een prima kans op een volwaardig leven!

 

Laatst gerealiseerde project

Nieuwe spullen voor de primary school

Stichting BAB ondersteunt het onderwijs van schoolkinderen. De regering betaalt inmiddels zowel het lesgeld als de noodzakelijke boeken, maar niet pennen, papier en het uniform. Op de primary school in één van de naburige dorpen, worden ieder jaar door ons oranje school uniformen en school spullen uitgedeeld.  Op de deze school zitten 190 leerlingen in […]

Lees Verder