BAB

Bangladesh behoort tot de armste landen ter wereld, is 3,5 maal zo groot als Nederland en heeft 160 miljoen inwoners. Stichting B.A.B. ondersteunt locale projecten in Bangladesh. Onze Stichting geeft geen geld maar levert spullen, mankracht en docenten die nodig zijn om het land structureel te verbeteren. De projecten zijn kleinschalig; wij bieden concrete hulp voor diegene die dat het hardst nodig hebben. Door ons goede locale netwerk zijn wij in staat efficiënt en snel te werken.

Op deze site vindt u de projecten die wij op dit moment ondersteunen. Ook leest u hoe u aan deze projecten kan bijdragen en ziet u letterlijk wat uw aandeel hierin kan zijn.

De doelstelling van Stichting B.A.B. is locale kleinschalige projecten voor de allerarmsten in de omgeving van Chittagong en Mirsarai op te zetten of te ondersteunen .

Stichting B.A.B. realiseert deze doelstelling door:

• concrete en structurele hulp te bieden;
  • met hulp van kundige (veelal locale) vrijwilligers;
  • contacten te onderhouden met de locale bevolking;
  • goede controle op de projecten te houden d.m.v. onze eigen projectleider;
  • het geld in eigen beheer te hebben via onze financiële man;
  • onze resultaten zichtbaar te maken met foto’s en video’s;
  • openheid van financiën te geven.